Vi har alla olika mål här i livet

Båda mina partners jobbar just nu mycket med att sätta mål och hitta rätt på vad de vill här i livet. Det är en intressant process att följa och inspirerande på många sätt! För oss vuxna innebär det en del grubblande, våndor, förändringar och behov av att prata om saker. För andra är det här med att sätta och uppnå mål enklare. Jag och nioåringen satt uppe sent igår kväll. Jag för att bebisen var vaken. Jag trodde, sådär som vuxna gör, att nioåringen bara inte hade vett att gå och lägga sig, men klockan 00.02 utropade hen segervisst “Yes! Jag klarade att vara vaken till efter midnatt!”

Sedan fortsatte hen läsa och när jag somnade vid 01-snåret var hen ännu inte i säng.

Vi har en del att lära av barnen, det står ju fullkomligt glasklart.

Published by Petra Veronica

Svensk trettiofyraårig reklamskribent som av vissa påstås vara särskilt begåvad. Förälder till en nioåring som hemskolas och en bebis som mest kånkas runt i famn. Lycklig polyamorös partner till två olika men lika fantastiska män. Bokmal, gamer och gymmare. Alltså 157 centimeter blandad kompott.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: