Jag vet inte var jag köpt min tröja

Jag har jobbat på många mansdominerade arbetsplatser och vid ett flertal tillfällen har jag berömt manliga kollegors kläder och frågat var de köpt dem bara för att få veta att de inte vet. Eftersom att den som handlat deras kläder inte är de själva utan deras kvinnliga partner. Jag har blivit lika upprörd varje gång eftersom jag verkligen inte fattat hur fan vuxna människor kan låta någon annan handla kläder åt dem?!

Fram till idag. Nu tänker ni kanske att jag varit iväg och handlat kläder åt någon av mina män, men så är inte fallet. Inte alls. En av mina män har varit och handlat kläder åt mig.

Innan du dömer mig, tänk på att jag har en bebis hemma va! Och det är typ tvåhundrafemtiofyra grader i skuggan va! Och jag hade bara ett par shorts och bikinitoppen ser ut att ha krympt två storlekar eftersom att jag ammar! Det jag vill säga är att läget var akut och min bebis hatar att åka bil. Dessutom har jag helt tappat begreppen om vad man ska ha på sig, när man nästan är trettiofem år gammal och har burit två barn.

Så ja, Anonymous gjorde sin plikt och åkte och shoppade åt mig. Han fick välja ut sådant han tyckte var snyggt eftersom jag själv inte vet vad jag gillar längre. Pinsamt, men sant. Han kom hem med fyra plagg varav två, alltså häpnadsväckande femtio procent (!) av plaggen var helt rimliga, ja till och med snygga! De andra två får han lämna tillbaka.

Jag känner att det här är ett vinnande jävla sätt att shoppa på, det känner jag faktiskt. Men om någon undrar var jag köpt mina urläckra shorts så har jag inte en aning.

Published by Petra Veronica

Svensk trettiofyraårig reklamskribent som av vissa påstås vara särskilt begåvad. Förälder till en nioåring som hemskolas och en bebis som mest kånkas runt i famn. Lycklig polyamorös partner till två olika men lika fantastiska män. Bokmal, gamer och gymmare. Alltså 157 centimeter blandad kompott.

Join the Conversation

1 Comment

 1. 😂😂😎

  Hämta Outlook för iOS
  ________________________________
  Från: Petra Veronica
  Skickat: Saturday, July 27, 2019 5:17:40 PM
  Till: Annica Henriksson
  Ämne: [New post] 127

  Petra Veronica posted: ” Jag har jobbat på många mansdominerade arbetsplatser och vid ett flertal tillfällen har jag berömt manliga kollegors kläder och frågat var de köpt dem bara för att få veta att de inte vet. Eftersom att den som handlat deras kläder inte är de själva utan “

  Like

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: