Familjemys i sommarvärmen

Det har varit många varma dagar. Riktigt varma. Vi har hängt en del på en superfin strand i närheten av där vi bor, den har allt! Gräs, klippor, fin sand, sol, skugga av träd… Utedass och omklädningsrum, flytbrygga och bromsar (tyvärr). Vi införskaffade efter en del funderande ett UV-tält för bebis att chilla i och det ångrar jag inte en sekund! Därinne på ett täcke kunde jag och bebis ligga och babbla och amma utan risk för solsting. Däremot fattade vi hur man fällde ihop det först efter att ha sett en pedagogisk YouTube-video tre gånger. Nämnde jag att både Jan och Anonymous är ingenjörer och jag pluggat tre år på civilingenjörsprogram?!

Vi har i alla fall haft många fina stunder. Jag och Jan har hunnit umgås och gulla med bebis medan Anonymous begravde nioåringen i sanden. Bara ansiktet och lite hår syntes! Det är en barnalycka att ha en bonuspappa som är så full av lek-ork. Jag har simmat och dykt från flytbrygga och haft vattenkrig med nioåringen och några andra ungar. Vi har ätit rostbiff och potatissallad och druckit iskall smoothie ur termos.

Nu ska jag byta en bajsblöja och sen hoppas jag på att bebisen gör natt.

Published by Petra Veronica

Svensk trettiofyraårig reklamskribent som av vissa påstås vara särskilt begåvad. Förälder till en nioåring som hemskolas och en bebis som mest kånkas runt i famn. Lycklig polyamorös partner till två olika men lika fantastiska män. Bokmal, gamer och gymmare. Alltså 157 centimeter blandad kompott.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: